Prednáška na tému: Tajomstvo výrobcov potravín alebo Ako sa vyznať v éčkach
Prvá prednáška medzinárodne uznávaného odborníka z Českej republiky na Slovensku.
Viete čo všetko sa nachádza v súčasných komerčných potravinách? Nie je to, to čo si myslíte… zdraviu prospešné látky. Je to niečo, čo môže spôsobovať chronické, civilizačné ochorenia, ktoré nepostihujú len dospelú populáciu ale aj detskú populáciu v čoraz väčšej miere. Už viete čo to je? Správne,…. ide o chemické prídavné látky, ktoré sa pridávajú do potravinárskych výrobkov: aditíva (éčka), zahusťovadlá, antioxidanty, emulgátory, chemické farbivá, konzervanty.
Prednáškou vás prevedie odborník na chémiu Ing. Vít SYROVÝ
kto je Ing, Vít Syrový, čo všetko sa na prednáške o potravinách dozviete nájdete tu na tomto linku:
http://www.mckmalacky.sk/klient-131/kino-164/stranka-5008/film-289514
PREDNÁŠKA SA USKUTOČNÍ V M A L A C K Á CH