Prednáška na tému: Tajomstvo výrobcov potravín alebo Ako sa vyznať v éčkach
U K O N Č E N É
Premiéra na Slovensku !
Prvá prednáška medzinárodne uznávaného odborníka z Českej republiky na Slovensku.
Viete čo všetko sa nachádza v súčasných komerčných potravinách? Nie je to, to čo si myslíte… zdraviu prospešné látky. Je to niečo, čo môže spôsobovať chronické, civilizačné ochorenia, ktoré nepostihujú len dospelú populáciu ale aj detskú populáciu v čoraz väčšej miere. Už viete čo to je? Správne,… ide o chemické prídavné látky, ktoré sa pridávajú do potravinárskych výrobkov: aditíva (éčka), zahusťovadlá, antioxidanty, emulgátory, chemické farbivá, konzervanty.
Mgr. Janka Blažejová
| 22. 12. 2018